06 - 430 583 00

VEILIG SPORTEN - VERTROUWENSCONTACTPERSOON 

De vertrouwenscontactpersoon (VCP) is het eerste meldpunt met betrekking tot grensoverschrijdend gedrag voor iedereen (sporters, ouders van sporters, toeschouwers, kaderleden, vrijwilligers en bestuur).

Grensoverschrijdend gedrag is elke vorm van ongewenst gedrag die jouw persoonlijke grenzen overschrijdt. Wat voor jou niet aanvaardbaar is, kan dat wel voor een ander zijn. Probeer duidelijk te maken wat voor jou wel of niet kan. Meestal gaat hem om pesten, ongewenst seksueel gedrag of geweld, maar eigenlijk komt elke vorm van ongewenst gedrag in aanmerking: bedreiging, mishandeling, belediging, discriminatie, stalking, chantage, houding ten opzichte van eetstoornis en LHBTQI(AP).

Heb je vragen hierover of heb je te maken met onaanvaardbaar gedrag, dan kun je dit anoniem en in vertrouwen melden bij de vertrouwenscontactpersoon.

Anita Campbell is vertrouwenscontactpersoon vanuit het Sport Platform Huizen voor de sportverenigingen, die zelf (nog) geen vertrouwenscontactpersoon hebben. Het SPH biedt hierbij de tevens de mogelijkheid een melding te doen via een externe VCP. 

De contactgegevens zijn:

Anita Campbell
Vertrouwenscontactpersoon
06 1822 6887 b.g.g. 06 4305 8300
vcp@sportplatformhuizen.nl

>>Vertrouwenscontactpersoon SPH

Wij helpen u graag verder
Neem contact op