06 - 430 583 00

September Sportmaand 2021

29-09-2021

September Sportmaand 2021

September Sportmaand 2021 (foto's Frank Bakker van de Gooische Fotoschool)

Het organiseren van evenementen was vanwege Corona niet toegestaan, maar toch wilden we de sportverenigingen volop in de schijnwerpers zetten!

Vier jaar geleden hadden we de HAKA demonstratie nog op het strand met een paar honderd mensen dicht bij elkaar en op Plein 2000 was het een komen en gaan van inwoners, 20.000 bezoekers van de Huizerdag,  waarvan een groot deel ook het Sportplein 2000 bezocht om kennis te maken met diverse sporten, net zoals het jaar daarna.

Vorig jaar was er ‘slechts’ een Sportweek bij de clubs, vanwege verstrekkende Corona maatregelen.

Dit jaar hebben we samen met sportverenigingen en organisaties, die met sporten of bewegen te maken hebben, de sport gevierd met een Olympische Parade in het kader van de Olympische- en Paralympische Spelen.

Elkaar weer ontmoeten, plezier maken en elkaar motiveren! Een ode aan de sport, maar ook een ode aan alle vrijwilligers, die het afgelopen jaar de clubs staande hebben gehouden!

Vanuit dat gevoel was het dit keer een grotere uitdaging om clubs enthousiast te maken en te vragen om mee te doen. Ook de nog steeds geldende Corona maatregelen, zoals de 1,5 meter en niet teveel mensen bij elkaar, remde de spontaniteit enigszins af.

De blijde gezichten tijdens de Parade hebben bewezen dat alle inspanningen de moeite waard zijn geweest!

Eind augustus begin september startten diverse verenigingen al met hun open dag, daarnaast werden speciale activiteiten georganiseerd, zoals bijvoorbeeld bij  svHuizen walking football dames, bij korfbalvereniging Huizen Open Training/ vriendjes- en vriendinnetjes dag,  KHRV organiseerde een feestmiddag,  bij avZuidwal een open training LB groep en het Stenen Tafeltennistoernooi De Bijmaat.

Een maand volop in beweging, de 3e editie Sportkrant, de Olympische Parade en de multisportkaart voor alle inwoners. Om even bij stil te staan...

>>September Sportmaand 2021

Wij helpen u graag verder
Neem contact op