06 - 430 583 00

Sportweek

Nationale Sportweek 2018

De 15e editie van de Nationale Sportweek vindt plaats van 15 tot en 29 september, in Huizen heeft het Sport Platform Huizen de hele maand september uitgeroepen tot Sportmaand!

Om mee te doen aan de AH Sportactie (start 15 september) kun je je club aanmelden bij clubprofiel.nl

We zijn hard aan te werk om het programma voor de Sportmaand rond te krijgen met maximale deelname van de sportverenigingen!  Op 8 september is de officiele opening door de wethouder Sport van de Sportmaand (we gaan echter al op 1 september van start in het Winkelcentrum Oostermeent met een middag vol sportactiviteiten voor de jeugd).

De gehele dag is Plein 2000 omgetovert in een Sportplein, waar elke vereniging zichzelf kan promoten. Deelname is nog steeds mogelijk voor Plein 2000: graag aanmelden bij secretaris@sportplatformhuizen.nl.

Op 23 september is het Sport Beach Festival op de Zomerkade, aanmelden bij: Rubin Vos, info@outvit.nl

De hele maand september staat in het teken van sport en bewegen, laat zien hoe gaaf jouw sport en jouw club is!

Het aanmelden kan nog tot en met 31 augustus a.s.

Bekijk onze agenda

Sportweek Albert Heijn

Via een spaaractie kunnen alle klanten bij Albert Heijn drie weken lang, van 4 tot en met 24 september, AH Sportzegels sparen. Met een volle spaarkaart kunnen klanten via de actiepagina www.ahsportactie.nl sportactiviteiten in hun buurt zoeken en boeken. Met één spaarkaart mag de klant tot en met 3 december vijf keer gratis sporten bij verschillende deelnemende sportclubs naar keuze. Klanten kunnen meerdere spaarkaarten activeren, zowel voor zichzelf als voor anderen.

Meer lezen over de AH sportweek

Sportclubs in Huizen

Wie doen er mee? Wat gaan ze doen?

Meld je aan als sportclub

Stukje over het aanmelden

Meld je aan als sportclub

>Sportweek

Wij helpen u graag verder
Neem contact op