06 - 430 583 00

Sportweek overzicht verenigingen

(onder voorbehoud)

 

Bij Surfclub Gooimeer vinden op zondag 20 september geen sportactiviteiten plaats in het kader van de (Nationale) Sportweek in Huizen.

Vanwege de Corona veiligheidsvoorschriften is het niet mogelijk om voldoende afstand te houden tussen de trainers en (nieuwe) jeugd.

Er is vandaag wel een clubtraining, exclusief voor leden van de surfclub, zij kunnen zelfstandig surfen met instructie op afstand.

 

 

 

 

September Sportmaand wordt Sportweek in 2020!

Sport doet iets met je!

De NOC*NSF Nationale Sportweek  (18 t/m 27 september 2020) is een onderdeel van de Europese week van de Sport. Samen kunnen we Europa inspireren om meer te bewegen. 

De NOC*NSF Nationale Sportweek is in Huizen uitgegroeid tot September Sportmaand, waarin meerdere sportaanbieders meer tijd hebben om nog meer inwoners in beweging te krijgen!

In Huizen organiseert het Sport Platform Huizen in samenwerking met de sportverenigingen de September Sportmaand!

Op de Huizerdag werd in 2019 de opening van de September Sportmaand op het (Sport) Plein 2000 voor het tweede achtereenvolgende jaar georganiseerd. Een succes voor alle sportaanbieders!

Helaas zal de Huizerdag dit jaar niet zal doorgaan. Een mooi evenement, dat vorig jaar nog 20.000 bezoekers mocht verwelkomen!

De hechte samenwerking met Stichting Huizerdag, de vaste hoofdsponsors, de donateurs, zorginstellingen en bedrijven, die belangeloos de Sportmaand ondersteunden, dat is dit jaar allemaal anders...

COVID-19 heeft een behoorlijke impact op de sport en daarmee ook het verenigingsleven. Er wordt momenteel een groot beroep gedaan op de tijd en veerkracht van alle vrijwilligers bij de sportverenigingen.

Het bestuur van het Sport Platform Huizen vindt het dan ook niet gepast om dit jaar een Sportmaand in te plannen en heeft  besloten een Huizer Sportweek te organiseren, gelijke tred houdend met de NOC*NSF Nationale Sportweek van 18 tot en met 27 september.

Overzicht activiteiten bij sportverenigingen:

Momenteel wordt aan dit overzicht gewerkt, wordt vandaag, 10 september, gepubliceerd.

 

In deze Sportweek staan de sportverenigingen centraal en zullen zij hun sportaanbod, voor de diverse doelgroepen, ondersteund door het SPH, kunnen promoten, zoveel mogelijk op eigen locatie, rekening houdend met de dan geldende richtlijnen.
 

>Sportmaand

Wij helpen u graag verder
Neem contact op