06 - 430 583 00

September Sportmaand wordt Sportweek in Huizen!

10-06-2020

September Sportmaand wordt Sportweek in Huizen!

De NOC*NSF Nationale Sportweek is in Huizen uitgegroeid tot September Sportmaand, waarin meerdere sportaanbieders meer tijd hebben om nog meer inwoners in beweging te krijgen!

Op de Huizerdag werd in 2019 de opening van de September Sportmaand op het (Sport) Plein 2000 voor het tweede achtereenvolgende jaar georganiseerd. Een succes voor alle sportaanbieders! Helaas zal de Huizerdag dit jaar niet zal doorgaan. Een mooi evenement, dat vorig jaar nog 20.000 bezoekers mocht verwelkomen!

De hechte samenwerking met Stichting Huizerdag, de vaste hoofdsponsors, de donateurs, zorginstellingen en bedrijven, die belangeloos de Sportmaand ondersteunden, dat is dit jaar allemaal anders.

COVID-19 heeft een behoorlijke impact op de sport en daarmee ook het verenigingsleven. Er wordt momenteel een groot beroep gedaan op de tijd en veerkracht van alle vrijwilligers bij de sportverenigingen.

Het bestuur van het Sport Platform Huizen vindt het dan ook niet gepast om dit jaar een Sportmaand in te plannen en heeft  besloten een Huizer Sportweek te organiseren, gelijke tred houdend met de NOC*NSF Nationale Sportweek van 18 tot en met 27 september.

In deze Sportweek staan de sportverenigingen centraal en zullen zij hun sportaanbod, voor de diverse doelgroepen, ondersteund door het SPH, kunnen promoten, zoveel mogelijk op eigen locatie, rekening houdend met de dan geldende richtlijnen.

>>September Sportmaand wordt Sportweek in Huizen!

Wij helpen u graag verder
Neem contact op