06 - 430 583 00

SPH Najaarsbijeenkomst 14 november 2023

16-11-2023

SPH Najaarsbijeenkomst 14 november 2023

Afgelopen dinsdagavond organiseerde het bestuur van het Sportplatform Huizen de SPH Najaarsbijeenkomst voor de aangesloten sportverenigingen.

Na de opening van de avond, waarin de rol van het Sport Platform Huizen nogmaals werd benadrukt, was het woord aan wethouder Fleur van der Kleij.

De Gemeente informeerde de aanwezigen over de NIX18 pilot en het Lokaal Sport Akkoord II.

Op de agenda stond het sportverenigingsdebat, onder leiding van gespreksleider Daniel Klijn, waarvoor lokale politici werden uitgenodigd. Aan tafel zaten de sportverenigingen, sportbeleidsmedewerkers, politici en SPH bestuur. Wethouder Fleur van der Kleij sloot bij de diverse tafelgesprekken aan.

Onder leiding van gespreksleider Daniel Klijn werd het debat aan de hand van 4 stellingen gevoerd.

Adviseur Lokale Sport, Hein Veerman stelde zich in het kort voor en informeerde de verenigingen over de mogelijkheden binnen het Lokaal Sport Akkoord II.

Kleine Roei Vereniging viert in 2024 haar lustrum en wil dit feest graag delen met alle sportverenigingen, die werden uitgenodigd om met het sport aan te sluiten bij het beachevent.

Als afsluiting hielden nieuwkomers Bowlingvereniging Huizen en Gooische Squash Rackets club een zeer enthousiaste pitch over hun verenigingen.

 

>>SPH Najaarsbijeenkomst 14 november 2023

Wij helpen u graag verder
Neem contact op