06 - 430 583 00

SPH Sportkrant 2020

30-08-2020

SPH Sportkrant 2020

In 2019 verscheen de eerste editie van de Sportkrant. Een co-productie van het Sport Platform Huizen en het Nieuwsblad voor Huizen, waarin sportverenigingen, sportaanbieders, welzijnsorganisaties en bedrijven , die de sport een warm hart toedragen, met elkaar zijn verbonden en samen de lokale sport versterken.

In 2020 is het anders... In verband met corona, was het lang onzeker wat wel en niet kon. Nu de Sportweek (voorheen in Huizen De Sportmaand) toch doorgaat, hebben het Sport Platform Huizen en Nieuwsblad voor Huizen besloten om dit jaar toch weer te werken aan een sportkrant,  in afgeslankte vorm.

Inmiddels hebben bijna 30 sportverenigingen hun medewerking verleend en is bijna alle kopij binnen. Zij presenteren hun sport en het sociale- en sportieve verenigingsleven, waarbij iedereen welkom is, want iedereen heeft het recht om te kunnen sporten. 

Er wordt nog druk overlegd over de samenstelling en inhoud van de Sportkrant en de laatste krachtsinspanningen worden verricht om de verschijningsdatum van 10 september te halen!

 

>>SPH Sportkrant 2020

Wij helpen u graag verder
Neem contact op