06 - 430 583 00

Sportfeest in Huizen!

19-06-2018

Sportfeest in Huizen!

De hele maand September: Sportfeest in Huizen! Jouw Club, jouw sport!

Dit jaar bestaat de Nationale Sportweek 15 jaar!

Van 15 tot en met 29 september zullen duizenden sportclubs en talloze bonden de sport landelijk in het zonnetje zetten en hun deuren openen voor iedereen.

Met de Nationale Sportweek wordt heel Nederland geïnspireerd om te gaan bewegen. Sporten is namelijk niet alleen gezond en leuk, het is een belangrijk onderdeel van een gelukkig leven. Sportbonden, gemeenten, partners, onderwijs en sportclubs nodigen iedereen uit om tijdens de Nationale Sportweek te genieten van sport. En het maakt niet uit hoe je dit doet en waar je dit doet. Tijdens de Nationale Sportweek kun je op zoek gaan naar jouw sport en jouw club.

Dit is ook de slogan van de Sportweek: ‘Jouw sport, jouw club’

De Nationale Sportweek is een onderdeel van de Europese week van de Sport en wordt mede gefinancierd vanuit het Erasmus Plus programma. Doel van de Europese week van de Sport is om Europa te inspireren om meer te bewegen.

Het Sport Platform Huizen nodigt naast de sportclubs, overige sportaanbieders, scholen, bedrijven, winkeliers en zorginstellingen, etc. uit om er een groot feest van te maken in de hele maand september!
Sporten en bewegen geeft jezelf en anderen energie!
Wil je ook meedoen aan deze energieboost in september, neem dan contact op met: secretaris@sportplatformhuizen.nl

>>Sportfeest in Huizen!

Wij helpen u graag verder
Neem contact op