06 - 430 583 00

Sportkrant 2020

12-09-2020

Sportkrant 2020

Sporten is in 2020 ineens veranderd. Door de coronacrisis zijn mensen minder of anders gaan sporten. Het was ook lang onzeker of we weer konden sporten zoals we dat deden, of er een sportmaand zou komen en weer een sportkrant.

Gelukkig werden de coronamaatregelen versoepeld en de terugkeer naar de sportvereniging, dé ontmoetingsplek voor sporters, gebeurde gefaseerd en onder strikte voorwaarden van protocollen en RIVM richtlijnen. Naast het thuiswerken en lesgeven aan de kinderen, hebben de bestuursleden van de sportverenigingen protocollen moeten schrijven om dit weer mogelijk te maken. Dit deden ze in samenwerking met de gemeente en Sport Platform Huizen. Een enorme opgave en creatieve uitdaging en dat allemaal vrijwillig! Het zorgde ervoor dat er weer gesport kon worden. In het begin werd binnensport buitensport, waardoor de sport ook zichtbaarder werd en zagen we - ondanks de afstand - mensen weer bij elkaar komen.

We hadden niet verwacht dat we in deze coronatijd nog een Sportkrant zouden kunnen uitbrengen, in vervolg op het eerste exemplaar in 2019. De sportorganisaties willen echter juist nu ook in beeld zijn bij alle inwoners van Huizen, om te vertellen wat zij doen en dat er weer volop bewogen en meegedaan kan worden, met inachtneming van alle coronaregels van het RIVM. Vandaar toch nog een sportkrant,  in een iets andere vorm.

 

>>Sportkrant 2020

Wij helpen u graag verder
Neem contact op