06 - 430 583 00

Verkiezing Sportvrijwilliger 2017!

13-03-2018

Verkiezing Sportvrijwilliger 2017!

Verkiezing Sportvrijwilliger 2017!

Terwijl het verkiezingsdebat in het gemeentehuis was losgebarsten, hield het Sport Platform Huizen haar eigen verkiezing tijdens het jaarlijks Sportcafé en dat resulteerde in vijf genomineerde vrijwilligers. Na wekenlange verkiezingskoorts en rijp beraad van de jury kon wethouder Marianne Verhage bekend maken wie de Verkiezing Sportvrijwilliger 2017 is geworden.

Maar liefst 20 verenigingen werden hartelijk ontvangen in het clubhuis van BSV De Zuidvogels door voorzitter Marcel de Boer.

De sportverenigingen werden tijdens het Sportcafé “Back to Basics” meegenomen naar de basis door avondvoorzitter Hans van Egmond. De basis, die gevormd wordt door vrijwilligers, die het wekelijks mogelijk maken voor duizenden Huizer inwoners en bezoekers om te kunnen sporten.

Het bestuur van het SPH benadrukte de eigen clubcultuur, maar vooral ook de kracht van de sportverenigingen samen.
SPH voorzitter Hein Veerman en wethouder Marianne Verhage ondertekenden een convenant waarin de samenwerking met de gemeente tot en met 2020 werd bekrachtigd.

Na een vruchtbare avond voor alle aanwezigen, met gezonde snacks van Albert Heijn Lindenlaan, werd de avond afgesloten met de Verkiezing Sportvrijwilliger 2017!

De genomineerden zijn Evelien van den Born (Korfbalvereniging Huizen), Marieke van Veen (Volleybalvereniging Huizen), Piet van het Klooster (SportiefHardlopenHuizen), Peter Struiksma (tafeltennisvereniging Bijmaat) en Richard Hol (Tennisvereniging Huizen).

Alle genomineerden werden in het zonnetje en in de bloemen gezet (Mulder), maar het was Piet van het Klooster, die zich Sportvrijwilliger 2017 mag noemen en de trofee in ontvangst nam van de wethouder. Zijn club, Sportief Hardlopen Huizen kreeg de wisseltrofee, die een jaar lang mag pronken in hun clubhuis.

Na afloop van de avond ontvingen alle aanwezigen een pluim en goodiebag, als waardering voor hun inzet, uit handen van het SPH bestuur.

Met dank aan BSV De Zuidvogels voor hun allerhartelijkste ontvangst en inzet van vrijwilligers!
En dank aan Damengraveert voor het snelle graveren en de mooie prijzen!

genomineerde Sportvrijwilligers 2017 Bloemen Hans Mulder Gezond AH Lindenlaan Goodiebag SPH Jij bent goud waard

>>Verkiezing Sportvrijwilliger 2017!

Wij helpen u graag verder
Neem contact op