06 - 430 583 00

FitStars is een kennismakingsprogramma voor sport- en beweegactiviteiten voor senioren 65+ in Huizen. De organisatie van het project ligt in handen van het Sportplatform Huizen in samenwerking met de gemeente Huizen en Versa Welzijn. Het verenigingsleven staat centraal in de aanpak.

Sinds de introductie van het FitStars project in september 2018, is het voor senioren mogelijk om deel te nemen aan Walking Football, Dans, Fitness, Veilig Vallen/Weerbaarheid, Touchtennis, Sportmix, Tafeltennis, Bridge, Ski en Wandelen. Door het aanbod in beweeg- en sportmogelijkheden structureel uit te breiden, kunnen er meerdere senioren in beweging komen.

Senioren kunnen tijdens een 6 of 12-weekse periode, onder professionale begeleiding, (hernieuwd) kennis maken met sport, waar ze, om bijvoorbeeld gezondheidsredenen, niet meer aan deel konden nemen. De activiteiten bij de sportaanbieders zijn speciaal afgestemd op de fysieke mogelijkheden van de senioren. Voetbal wordt wandelend voetbal en tennis wordt touchtennis…

Na afloop van de inspanning volgt ontspanning, met altijd een gezamenlijk kopje koffie of thee!

Senioren kunnen na deze periode lid worden bij de FitStars sportaanbieder of nogmaals 6 of 12 weken een andere sport of activiteit uitproberen.

Mensen worden steeds ouder en krijgen steeds meer vrije tijd, bij sommigen kan dit gepaard gaan met eenzaamheid. Bij FitStars kun je fitter worden, nieuwe contacten maken, en daarnaast ook de lachspieren trainen!

Gezelligheid en ook nog in beweging zijn? Voor vragen en/of aanmelden:

E Fitstars@sportplatformhuizen.nl of neem telefonisch contact op met Anita Campbell: T 06 4305 8300

>>FitStars

Wij helpen u graag verder
Neem contact op